Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


küldetések5

Hogyha nem a Bosszút (Revenge) hanem a pénzt válasszuk (Deal) akkor kicsit nyakatekertebb végkifejletet kapunk.

Megjegyzés: Roman a pénzt javasolja,Kate pedig a bosszút. Mindketten felhívnak a választás előtt. Roman még egy sms-t is ír amiben azt írja (ha jól értettem) hogy ha felvesszük a pénzt,elmehetnénk együtt Vice City-be élni.

Na de nézzük mi is a teendőnk:

 Ha elmegyünk a pénz jelhez,ott találkozunk Bell-el (Phil Bell egyik volt küldetésadónk) és elkezdjük az If The Price Is Right című küldetést.

Első feladatunk, hogy elmenjünk Bell-el együtt a dokkokhoz. Ha megérkeztünk,kapunk egy hívást amit nem nagyon értettem :D,utána Bell-et kell követnünk először futva,aztán fel a létrán,végig a ház tetőn,míg végül meg nem áll egy tető ablaknál.

Láthatjuk, ahogy előveszi az M4-et, mi is tegyünk így. Ő belövi az ablakot és leugrik,mi kövessük,egy nem is tudom hogy hívják épületben találjuk :D magunkat,olyan mint egy hangár,de csónakok vannak bent. Amint leesünk már megy is a lövöldözés.

Ajánlom,ha mindenkit leszedtetek a szinten,akkor ne a kijelölt hely felé induljatok le a lépcsőn,hanem a másik irányba (véleményem szerint arra sokkal könnyebb) Haladjunk le a szinteken és sorban öljünk meg mindenkit. Ha végeztünk, akkor induljunk fel azon a lépcsőn, ami elvezet minket a kijelölt helyre.

Itt Bell szól is, hogy kövessük. Megint verekedjük magunkat át a gengsztereken, míg végül eljutunk a kijelölt helyre. Itt jön egy rövid bemutató,hogy egy fickó felkapja a pénzt, és elrohan mire beérünk. Kövessük, de óvatosan, mert megint várnak ránk néhányan, sietni pedig nem kell, mert a fickó nem lép le, ha sokáig lövöldözünk.

Ha végeztünk kövessük kifelé,látjuk,hogy beszáll egy  teherautóba, FONTOS!!! nehogy a motorral kövessétek,mert sokkal nehezebb úgy!! hanem a kocsiba szálljunk, be ami nekünk lett oda rakva :) Kövessük a teherautót,de vigyázunk,mert nagyon sok akadály lesz előttünk,úgyhogy óvatosan kell vezetni.

Ajánlatos is inkább a vezetésre koncentrálni, mert egy idő után kimegy a dokkokból az útra a teherautó, ahol már könnyű célpont. Éppen elég, ha most kezdjük el lőni a kocsit. Ha már kigyulladt, akkor kiugrik belőle a célpontunk. Lőjük le és vegyük fel a pénzt. Ha kapunk körözést rázzuk le, aztán már csak Bell-et kell hazavinnünk.

 Ha befejeztük a küldetést 250 000 $ üti a markunkat. Roman meg még egy csomóan felhívnak minket.

Ajánlom, hogy gyorsan mentsünk, mert hamarosan felhív minket Roman, hogy menjünk az esküvőjére.

Vegyünk fel öltönyt és menjünk a Templomhoz. Mivel nem a Bosszút választottuk, ezért Kate nem akar velünk jönni az esküvőre.

Kezdetét veszi az igen rövid Mr.and Mrs. Bellic című küldetés. Az esküvő viszont merőben máshogy zajlik, mint a Bosszúnál. Mikor kijönnek Romanék a Templomból, a nagy ujjongás közepette egy gengszter (Dimitri embere) a derekunkhoz szorít egy pisztolyt és mond valamit. Az a problémája Dimitri-nek, hogy elloptunk tőle egy kisebb összeget :D és ezt akarja megbosszulni,de nem úgy sikerül,ahogy tervezte. Niko nem habozik, elkapja a pisztoly,ami még a fickó kezében van, és annak fejéhez nyomja.

Az az idióta maffiózó egyfolytában húzogatja a ravaszt és nem csak magával, de Roman-nal is végez. Niko kiborul és Little Jacob nyugtatja meg.

 Itt is a lepukkant kéglinkben ébredünk, a legelső ruhánkban. Little Jacob egy idő után felhív,hogy elmondja tudja hol van Dimitri.Kezdetét veszi az A Revenge's Tragedy című küldetés,aminek az első fele megegyezik az Out Of Commission című küldetéssel,annyiban tér el,hogy célpontunk Dimitri és nem Pegorino,ezenkívül,hogy mikor megérkezünk Jacob-hoz, csak ő van a kocsiban,mivel Roman meghalt.

Na tehát menjünk Jacob-hoz, ahol vár minket. Itt is szálljunk be az autóba és már jön is a bemutató. Ugyanúgy kövessük Dimitri embereit, ugyanazon az útvonalon. Mikor megérkezünk (ugyanoda) a lövöldözés is ismerős lehet, mert még mindig megegyezik az Out Of Commission küldetéssel. Itt is lelép Jacob, és küld egy sms-t, hogy: Van egy menekülési terve, figyeljük az eget.

Bemegyünk az épületbe, lerendezzük az ellenállókat, és mostantól lesz más. Mikor tovább megyünk a lépcsőhöz, jön egy bemutató, hogy Dimitri lelövi Pegorino-t.Itt Dimitri-t kell követnünk fel a lépcsőn, de vigyázzunk, mert mikor kiérünk a tetőre, nem csak szemből jönnek ketten, hanem jobbról is lőnek ránk 3-an, mert Dimitri is jobbra futott. Kövessük, ha végeztünk az ellenségekkel. Jön egy bemutató, hogy Dimitri helikopterrel menekül, de Niko felugrik a helikopterre. Mire leráznak minket pont a víz fölé értünk, tehát vízbe esünk.

Ott gyorsan ússzunk oda a KIJELÖLT csónakhoz és szálljunk be. Vigyázzunk úgy kövessük Dimitri-t, hogy ne maradjunk le, de ne is menjünk túl közel, mert akkor belénk ereszt egy rakétát. Hamarosan megjelenik Jacob a vadászhelikopterrel. Az a feladatunk, hogy alá hajtsunk a motorcsónakkal. Ha ez megvan, jön a bemutató, hogy Niko felugrik a helikopterre. Miután felmásztunk a helikopterre, megkapjuk az irányítást. Manőverezve a házak között kell követnünk Dimitri-t, de vigyázzunk, inkább repüljünk magassabban, mint ő, mert eltalál a rakétavetővel.

Mire odaérünk a Happiness Island-hez, ha akarjuk, ha nem kapunk egy rakétát Dimitri-től és már jön is a bemutató, hogy Dimitri-vel együtt lezuhanunk a szigetre. Amint vége a bemutatónak,kövessük Dimitri-t és ne foglalkozzunk semmi mással. Ha sokáig üldözzük, akkor egyszer csak megfordul és elkezd ránk lőni. Itt az idő, hogy mi is megsorozzuk és leterítsük. Megjegyzés: bármilyen ügyes vagy, akkor sem lehet Dimitri-t előbb megölni!!! Amíg ránk nem támad a szigeten, addig HALHATATLAN!!!

Jön a bemutató,hogy Dimitri haldoklik, Niko pedig beszédet tart neki :) Mielőtt még lelőhetnénk megjön Little Jacob és lenyugtat minket. Nem derül ki, hogy mi lett végül Dimitri-vel, de szerintem belehalt a sérüléseibe.

Ha idáig eljutottunk,akkor már örülhetünk,mert mindjárt megjelenik a készítők listája és ki is játszottuk a GTA IV-et :)

Jutalom: emelkedik a kapcsolatunk Jacob-bal.

Persze visszatérhetünk a játékba és játszhatunk tovább, de a mentés név mostantól nem fog változni, megmarad Story Complete-n.

A küldetés után kapunk még egy pár telefont.Ha jól értettem,mikor Mallorie (Roman felesége) felhív minket azt mondja,hogy gyereket vár,de ez nem biztos,mert nem tökéletes az angol tudásom :)