Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


köldetések1

1. The Cousin's Bellic:Niko Bellic már a Liberty Citybe tartó hajón van.Nemsokára meglátja a nagy felhőkarcolókat, mindegyik utas toporzékol.Niko az egyik inassal beszélget Liberty Cityről és kiderül, hogy egy 'őrült' hely.A hajón a gyémántcsempészek elteszik az ékszereket a kikötés előtt.A hajó megérkezett 'A remények városába'.Niko áll egyedül és várja unokateatvérét.Roman odaér egy lepukkant taxival Nikohoz.Miután abbahagyták az ölelkedést és a beszélgetést beülünk a taxiba és a GPS-en követni kell a sárga jelzést, közben Roman elmondja Nikonak hogyan mennek itt a dolgok.Rövid kocsikázás után odaérünk a 'palotába' ami egy ócska ház.Niko nagyot csalódik és trágább megfogalmazásokat is fog mondani, közben Romannak hívása lesz egy bizonyos Vlad nevü személytől.Roman elmegy az üzletre hivatkozva,mondja nekünk, hogy találkozzunk nála a saját taxivállalatába.

Jutalom: 25 $, nőtt a barátság Romannal.

 

2. It' Your Call:Menjünk a térképen az "R" nevü pontba ahol találkozunk Romannal és bemutat Mallorienek, a titkárnőjének és egyben barátnőjének.A vállalatba beállít egy orosz maffiózó akiről kiderül ő az a bizonyos Vlad nevü személy.Vlad a pénzét kéri Romantól mert régebben kölcsön kért tőle.Roman megbíz minket, hogy fuvarozzuk el egy üzletbe, és telefonáljunk neki ha látunk fehér autós albán verőlegényeket, mert unokatesó velük is kihúzta a gyufát.Nikonak nincsen mobilja, tehát Roman neki adja a régiét.Roman miután bement az üzletbe nemsokára jön egy fehér autó és beakarnak menni az üzletbe.Gyorsan vegyük elő a telefont ( fel gomb ), menjünk a Phonbook ikonra és válasszuk ki Roman nevét, ha megtettük akkor Roman kirohan a hátsó bejáraton és bepattan az autóba.Roman azt akarja, hogy vigyük vissza a taxivállalathoz, de előbb lekell rázni az albánokat ami nem nagyon nehéz.Ha visszavittük Romant akkor vége a missziónak és kapni fogunk utána egy SMS-t tőle.

Jutalom: 50 $, nőtt a barátság Romannal.

 

3. Three's a Crowd:Induljunk el Roman cégéhez ahol két albánnal beszél, nem értenek valamiben egyet és az egyik megfogja a nyakát a másik kést tesz a nyakához.Niko belép az irodába és a késesnek megrándítja a karját és egyet ráüt, majd elkergeti őket.Romant felhívja Mallorie azzal, hogy kéne neki és barátnőjének egy fuvar, Roman mondja, hogy Niko megy érte.A két nő a Hove Beach-i állomáson van.Szálljunk be a taxiba és menjünk az állomáshoz ahol már várnak minket, ha odaértünk akkor dudáljunk rájuk, hogy szálljanak be a taxiba.Mallorie azt akarja, hogy a barátnője, Michelle házához vigyük őket.Ha odaértünk akkor Michelle felajánlja Nikonak, hogy cseréljenek számot.Niko elmondja telefonon Romannak, hogy Michelle belészeretett.Roman nekünk az válaszolja, hogy menjünk ruhát venni a Hove Beach-i orosz ruhaboltba.Miután bementünk a boltba választani kell ruhát.Nyugodtan megvehetjük, azt amelyiket akarjuk, mert a ruha árát Roman állja.Hogyha megvettük a nekünk tetsző ruhát, akkor menjünk ki a boltból, és vége a missziónak. A küldetés után a szerelem aktív lesz Michellel.

Jutalom:nőtt a barátság Romannal.

 

4. Bleed Out:Roman felhív minket, hogy segítsünk neki, mert a két verőlegény megint megkereste és a Dukes-i kosárpályán akarják őt megverni.Menjünk a kijelölt helyhez ahol már verik unokatestvérünket.Először ránktámad az egyik, tehát elkell őt intézni, ha ez megvan akkor a másik is ránktámad, őtis ugyanúgy hidegre kell tenni.A kosárpáya végén meglátjuk a két albán főnökét aki kocsival menekül.Szálljunk be a taxiba Romannal és kövessük a fickót.Egy épület előtt fog megállni, hadjuk ott Romant és menjünk fel a létrán.Az albán ott lesz egy késsel a kezébe, és őtis megkell verni.Az a legkönnyebb módszer ha meglököd, mert akkor kifog esni az ablakon, és a vízbe fog szaltózni.Menjünk vissza Roman taxijába, és vigyük vissza a taxicéghez.  A küldetés után a barátság aktív lesz Romannal.

Jutalom:nőtt a barátság Romannal.

 

5. First Date:Michelle randit kér tőlünk, tehát menjünk a háza elé, és vigyük el a karneválra.A karnevál zárva lesz, tehát a közeli bowling pályához kell menni.Menjünk be az épületbe és a "recepcióstól" kérjünk egy fél menetet ami 10 $ lesz.Játszunk le, mindegy hogy vesztünk-e, vagy nyerünk.Szállunk be az autóba és vigyük vissza Michellet a házához.

Jutalom:nőtt a szerelem Michellel.

 

6. Easy Fire:Menjünk a taxivállalathoz felvenni a missziót ahol Mallorie és Vlad található kettesben.Egy kis nézeteltérésbe kerülünk Vladdal, Roman hamarosan megérkezik, és kimagyarázkodja magát Vladnak, hogy adjon neki egy kis időt, míg megszerzi a pénzt.Vlad rövidesen elmegy, és Romant felhívja egyik ügyfele , Jermaine, aki egy fuvart kér.Szálljunk be Roman taxijába és menjünk Rotterdam Hillbe, ahol Jermaine vár a házánál.Azt kéri, hogy vigyük el egy Hove Beach-i sikátorhoz, ahol valamit felszeretne venni.Ha odaértünk akkor a rendőrök megjelennek, és két csillagos körözést kapunk.Jermaine azt akarja, vigyük el a Pay'n'Spray-hez, hogy lerázzuk a kopókat.Az átfestés 100 $ lesz, de ez alkalommal ingyen lesz.Jermaine kiszáll és a küldetés véget ért.

Jutalom: 100 $, nőtt a barátság Romannal.

 

7. Jamaican Heart: A következő küldetést ismét a taxiscégnél kell felvennünk ahol Roman veszekszik telefonon valakivel.Roman azt akarja, hogy vegyük fel Little Jacobot, aki fegyverkereskedő, és Roman egyik barátja.Hogyha odaértünk a kijelölt helyre, akkor Jacob megkér minket, hogy vigyük egy sikátorba, és fedezzük az akcióban.Kapunk tőle egy stukkert, amit majd használni kell a küldetés során.Ha odaértünk a sikátorba, azután menjünk fel a lépcsőn, és vonuljunk fedezékbe.Nemsokára jönnek a kuncsaftok, nekünk felülről kell őket lelőni.Hogyha mindegyiket lelőttük, akkor majd fentről is jön egy ellenség, őt is ajándékozzuk meg egy-két golyóval.Ha vége az akciónak akkor Jacob kérni fogja vigyük vissza egy kávézóba. Roman felhív minket, hogy kevés az alkalmazottja, ezért megkér, hogy álljunk be egy kicsit taxizni az ő cégéhez ( nem kell a 100 %-hoz, csupán pénzerzésre jó).A küldetés után megnyílik Bohan (!), és ezentúl a mobilunkba ott lesz egy külön PS3-ra készített SIXAXIS gyakorlás amit csak azzal a kontrollerrel lehet végrehajtani ( nem kötelező ).

Jutalom: 150 $ , nőtt a barátság Romannal.

 

8. Bull In a China Shop:Vladtól kapunk egy telefont, hogy segítsünk neki néhány dolgot elvégezni.Találkozzunk vele a Comrades bárban ami az övé.Menjünk a bárba ahol már Vlad vár minket.Azt akarja, hogy egy Dukes-i kínai üzlettulajdonostól hajtsuk be a pénzt.Menjünk az üzlethez, és beszéljünk az eladóval, hogy Vlad akarja a pénzét.A boltos megilyed és nem akarja kinyitni az ajtót.Menjünk el egy útszéli kis parkolóba ahol van néhány kő.Fogjuk meg az egyiket, és törjük be az üzlet ablakát.A tulajdonos kirohan és odaadja nekünk a pénzt.Vigyük vissza a bárba a pénzt.

Jutalom: 50 $.

 

9. Hung Out To Dry:Menjünk Vlad bárjába, ahol Vlad egy Ivan nevü emberrel beszél.Vlad megint azt akarja, hogy hajtsuk be a pénzt de most egy mosoda tulajdonosától.Menjünk az egy sarokra lévő mosodához ahol szólunk a tulajdonosnak, hogy Vlad a pénzét akarja.Az ember elmenekül a hátsó kijáraton, és egy furgonba száll.Kössük el az egyik ott álló autót, és kövessük a személyt.Ha utolértük, akkor szórítsuk le, vagy lassítsuk le az autóját.Hogyha megtettük valamelyiket, akkor a tulaj odaadja a pénzt. Niko felhívja Vladot, hogy a pénz az ő tulajdonában van.

Jutalom: 100 $.

 

10. Clean Getaway:Találkozzunk Vladdal a bárban ahonnan kivezet minket az autójához, és azt akarja szerezzünk meg egy autót Mikhail Faustinnak, aki Vlad felettese. Sétáljunk fel a lépcsőn egyenesen a metróhoz, majd szálljunk be.A metró egy Dukesi helyre visz minket, ahol nem messze egy szürkéskék Blista Compact parkol.A kocsit kettő ember tisztítja.A kocsit nyugodtan kössük el a szemük láttára, mert nincsen fegyverük.Vlad hívni fog minket, hogyha a kocsi koszos, akkor vigyük a közeli autótisztítóhoz.A tisztítás 5 $ lesz.Ha tiszta a kocsi akkor parkoljunk Faustin garázsához, a kijelölt helyre.

Jutalom: -

 

11. Ivan The Not So Terrible:Menjünk a Comrades bárba, ahol Vlad ideges mert Ivan éppen megakarja ölni Romant, és ezért szól nekünk, hiszen mégis a mi rokonunk.Menjünk Roman garázsához, ahol Ivan éppen szökni készül.Kövessük, amíg meg nem áll.Ha nem hagyott le minket, akkor kifog szállni az autóból és egy építkezési helyre megy ahol felmegy a lépcsőn,kövessük.Majd darukon, meg egyebeken fog ugrálni Ivan, tehát mi is ugorjunk át minden akadályt.Ivan sarokba fog kerülni, és megfog botlani.Dönthetünk, hogy felhúzzuk, azaz segítünk neki, vagy rátaposunk a kezére, hogy leessen.Bármelyiket választhatjuk, nem lesz befolyással a történetre, bár én erkölcsiesség miatt segítettem neki.Vlad a küldetés után felhív, minket, hogy már nincsen szüksége a segítségünkre, és azt is közli velünk, hogy bántotta Malloriet.

Jutalom: 200 $.

 

12. Uncle Vlad:Roman megkér minket, találkozzunk vele a taxicégénél.Roman sajnálkozik, hogy nemtudott mit tenni Mallorie-ért, amikor Vlad bántotta.Niko elmondja neki, hogy tudott mindenről, ezért Roman megharagszik Nikora.Niko ráveszi Romant, hogy beszéljenek el Vladdal.Üljünk taxiba, és nyomás a bárba.Vlad éppen bulizik haverjaival a bárban.Niko és Roman bemegy, majd beszélni akarnak Vladdal.Vlad tudja, hogy miért, ezért ránkküldi őreit.Az a legkönnyebb ha az őröket simán pisztollyal lelőjjük.Vlad elmegy a hátsó kijáraton, kövessük Roman taxijával az úton.Vlad hamarosan ütközni fog egy útlezárás miatt, ezért a dokkokhoz megy.Kövessük egyedül mert Roman nem mer jönni.Fogjunk egy pisztolyt és célozzuk meg, majd lőjjük le.Roman előjön a pisztolylövésre, és kivan akadva mivel tudta, hogy Vlad az orosz maffia egyik embere.Roman elszalad a helyszínről és egyedül kell bedobnunk a hullát a vízbe.

Jutalom: nőtt a barátság Romannal.

 

13. Crime and Punishment:Roman telefonál nekünk, hogy követték, és most a Perestroika színház melletti kukában bújdokol.Kövessük a GPS-en a megadott irányt, és várjunk a bejátszásra.Niko keresi Romant, azonban nem találja, majd a kukából kidugja a fejét és úgy beszélnek.Roman azt mondja, hogy követték és elkellett rejtőznie.Niko nem hiszi el, inkább paranoiára gondol, utána Nikot fejbeüti egy orosz gengszter egy AK-47-el.Majd Romant is megtalálja.Niko egy pincében ébred megkötözve, ahol egy másik orosz mafiózó pofozgatja, Roman is megvan kötve, és bevan tapaszozva a szája.Később megtudjuk a nevét az AK-47-es orosznak, a neve:Andrei.Andrei vallatni kezdi Nikot kemény módszerekkel, de Niko inkább viccelődik.Mikor Andrei leakarja vágni Niko fejét, megjelenik Mikhail Faustin az orosz keresztapa, aki szintén utálta Vladot.Faustin dühében lelövi Andreit.Dimitri, a másik maffiózó szól Faustinnak, hogy valaki ellopta a TV-ket.Faustin akkor elengedi Nikot, és Romant,hogyha Niko megszerzi a TV-ket.Mikor lehúzzák Romanról a szájtapaszt, akkor hevesen elkezd ordítani, ezért Faustin hason lövi Romant.Dimitri kihív egy rendőr osztagot, hogy Niko elkösse a rendőrautót.Kövessük a három kijelölt furgon South Brokerbe, majd ha az egyikhez értünk, szálljunk ki a kocsiból és menjünk az ablakához ahol Niko ellenörzi a furgon hátulját.Általában a harmadik vagy a második furgonba lesz a TV szállítmány.Ha megtaláltuk, azután az egyik fuvaros ránk céloz, azt lőjük le, ezért valószínüleg kapunk egy csillagos körözést.Ha már eltörlődött akkor vigyük a Tv-kell teli autót Faustin garázsához. Roman felhív minket, hogy a korházba lábadozik. Faustin látni akar minket !

Jutalom: nőtt a barátság Romannal.

 

14. Do You Have a Protection?:Faustin látni akar minket a házánál.Azt kéri menjünk el Dimitrivel a Hove Beach-i szex shopba, és bírjuk szóra az egyik színészt.Ha megérkeztünk akkor kövessük Dimitrit a privát szobába ahol három színész van.Célozzuk meg a jobb oldalit, hogy beszéljen, azonban nem fog mindent elmondani, ezért lőjünk bele a középsőnek a lábába, majd Dimitrinek elfog valamit mondani, azonban Dimitri leüti.A baloldali könyörögni fog az életéért, de Dimitri nem kéri, hogy öljük meg.Szálljunk be a kocsiba, és menjünk a fegyverkereskedőhöz.Dimitri megkér, hogy vegyünk magunknak egy gépfegyvert Faustin pénzéből.Ha megvettük akkor vigyük vissza Dimitrit, Faustin házához.

Jutalom: 430 $.

 

15. Concrete Jungle: Jacob látni akar a házánál minket.Elakar intézni egy bandát Dukesban, ehhez kell nekünk segíteni.Menjünk a kijelölt helyre.Majd üssük el a három személyt aki Jacobot üldözi.Ha megvan mind a három akkor menjünk egy nem messzi lakásba ahol három-négy gengszter van.Vonuljunk fedezékbe, és a nyitott ajtón lőjük le azt, amelyik a lépcsőn van.Maradt három, akik a konyhába vannak.Menjünk balra, ahol van egy ablak, majd onnan lőjünk ki azt a néhányat.A konyhában az asztalon lesz egy elsősegélydoboz, vegyük fel ha meglennénk sérülve.Vigyük vissza Jacobot a kávézóba.

Jutalom: 200 $.

 

16. Shadow: Menjünk Jacob lakására ahol  barátja, Badman teper le minket. Ha beengedett, akkor Jacob elmondja nekünk, hogy egy dílert kell kicsinálnunk a bandájával együtt.Menjünk South Bohanbe, ahol a díler egy kuncsaftnak adott cuccot.A díler egy sikátorba veszi az irányt, ahol nekünk követnünk kell még több sikátoron keresztülön.Roman felfog minket hívni, tehát a legjobb a kinyomjuk, bár mindegy.A díler egy épületbe fog sétálni, ahol felkell mennünk legmagasabbra a lépcsőn.Lőjjük ki a kilincset, majd lőjjük le fedezékből a bandát.Ha likvidáltuk az összeset akkor vége a missziónak. A küldetés után Jacobbal aktív lesz a barátság. A misszió után vállalhatunk drogleszállítós küldetéseket Jacobtól.

Jutalom: 250 $.

 

17. Final Destination: Faustin a Perestroika klubjánál akar látni minket Dimitrivel együtt.Faustin elmondja, hogy Petrovic fia, Lenny, elárulta a családot, tehát tegyük el láb alól.Dimitri leakarja beszélni Faustint a dologról mert Petrovic egy befojásos ember, és fél, hogy megölné őket.Faustin mondja, hogy a Bohan-i állomáson található, ahol bandájával el akarnak menni.Vegyük az irányt Bohanbe, fizessük ki az 5 $-t az átkelőnél, és menjünk fel a lépcsőn Lennyhez.Lenny elfog szaladni a sínek közt, azonban jönni fog a vonat, ezért nekünk várnunk kell, addig iktassuk ki a bandáját.Ha a vonat elment akkor kövessük lépcsőn, és lőjük le egy Shotgunnal.Ha lassabbak lennénk akkor befog üllni a Banshee verdájába, amivel elfog menekülni, elkell kötni egy autót, és autóból kikell lőni.Ha bárhogyanis, de Lenny hallott, akkor a küldetés teljesítve.

Jutalom: 430 $.

 

18. Logging On:Roman felhív minket, hogy kiengedték a korházból és a taxivállalatnál akar minket látni.Ha odaértünk egy dilis it ott lesz akinek a neve Brucie.Roman meggyőzi Nikot, hogy Brucie nem dilis, csak fitnesz mániás.Roman beakar minket avatni az Internet világába.Azt kéri, menjünk el a közeli internetkávézóba, majd aktiváljuk az e-mail címünket.Induljunk el az internetkávézóba, és menjünk egy géphez.Menjünk be az e-mailokat megnézni, és ha megnéztük azt amit küldtek, akkor menjünk a jobb oldali zöld mosolygófej ikonra, kattincsunk rá, majd Niko beírja, hogy "kérem, aktiváld az e-mail címemet".Menjünk ki a kávézóból, és vége a missziónak.  Nemsokára Roman felhív minket, hogy Brucie belevág az autóbizniszbe, és azt kérné, hogy segítsünk Brucienak az általa megadott kocsikat megszerezni.A küldetéseket amik nem kötelezőek, de sok pénzt hoznak, az internetkávézóba tudjuk elérni, az e-mailok közt.

Jutalom: nőtt a barátság Romannal.

 

19. No Love Lost:A küldetést Faustin adja, aki most egy motorosbandától félti lányát.Az elmondása szerint lánya a the Lost nevü motorosbanda egyik tagjával flörtöl.Faustin elmondja, hogy az egyik embere szerint Firefly Project-en látták lányát.Menjünk el oda, majd egy párbeszéd következik, hogy Niko megkéri a lányt, hogy menjen haza, és elszeretne beszélgetni a motorossal.A motoros elszökik, és nekünk is motorra kell pattani.Kövessük amíg megnem áll.Vigyázzunk a kocsikra, és főleg a kanyarokra.Ne próbáljuk meg lőni,mert nem fg sikerülni.Ha kellő ideig követtük akkor megfog jelenni még néhány motoros, akik Nikot leakarják lőni a motorról.Kapjuk elő az Uzit, és motorról szedjük le az összeset.A banda a helyi erdőbe megfog állni, és lőjük le azokat akik még megmaradtak.

Jutalom: 400 $.

 

 20. Rigged To Blow:Menjünk Faustin házához, ahol csak a felesége van otthon.Megkell várni amíg Faustin és Dimitri megérkezik.A küldetés úgy szól, hogy Faustinnak van egy kamionja, amit egy Bohani garázsba kell leparkolni.Ha odaértünk a kamionhoz, Niko felhívja Faustint, aki elmondja, a kamion tele van róbbanószerekkel, néhány sérülés után felfog robbanni.Induljunk el lassan, az úton.Végig lassank kell menni, mert néhány ütközés után felrobban a kamion.Ha megérkeztünk a garázsba, élesítsük a robbanószereket, és nézzük végig a tüzijátékot.Gyorsan menjünk el a területről, ha elmentünk néhány utcányira, akkor a misszió sikeres.

Jutalom: -

 

21. Search And Delete:Brucie felhív minket, hogy dolgozzunk neki.Menjünk a "B" betühöz a térképen.Brucie elmondja, hogy van egy vetéjtársa.Azt akarja, hogy öljük meg.Hívjuk fel a 911-et a telefonon,várjunk amíg a rendőrök kiérkeznek,majd hogyha az egyik kiszáll akkor kössük el a kocsit.Rázzuk le a körözést.Ha leráztuk a kopókat, akkor menjünk be a rendőri számítógépbe,menjünk a Search by name,photo,válasszuk ki a search by name-t.Írjuk be, hogy LYLE RIVAS.Várjunk amíg kidobja a személyt,majd Locate.Kövessük a GPS-t, majd egy házhoz érünk, menjünk az ajtó elé, ahol Rivas éppen WC-n van.Mire megmondjuk, hogy Brucie keresi, akkor kiugrik az ablakon.Vegyük üldözőbe a rendőrautóval, és kapcsoljuk be a szirénát, hogy több helyünk legyen manőverezni.Rivas autópályán fog menni, tehát csak Uzival kell lőni amíg felnem robban az autó, hogyha kiugrik akkor üssük el.

Jutalom: 500 $, nőtt a barátság Brucieval.

 

22. Easy As Can Be:Menjünk Brucie garázsához, ahol elmondja, hogy tudomást szerzett Rivas kocsijáról.Azt akarja, hogy szerezzük meg.Egy sikátorba van Dukesban.Szálljunk autóba, és menjünk Rivas kocsijához, majd kössük el.Megjelenik egy autó akik Rivas emberei.Padlógáz, és menjünk.Mindjárt két kocsi fog üldözni minket, akik lőnek ránk.ne próbáljuk meg őket lőni, sokkal hatásosabb ha gyorsan elhajtunk Brucie garázsához.Ha az autó nem robbant fel, és még egyben van, akkor a küldetés teljesítve.

Jutalom: 3200 $, nőtt a barátság Brucieval.

 

23. The Master and The Molotov:Dimitri SMS-t küldött, hogy egy fontos dolgot akar velünk megbeszélni.Menjünk, és találkozzunk vele Hove Beach-en.Elmondja, hogy megkell ölni Mikhail Faustint, amiért feladta nekünk missziónak Petrovic fiát célpontnak.Petrtovic, vagy Dimitrit vagy Faustint öletné meg.Faustin a Perestroika clubban tartózkodik.Menjünk el a színházhoz,látjuk ahogy Faustin testőrökkel bemegy a színházba.Dimitri küld egy SMS-t, hogy a színház mellett elrejtett egy páncélmellényt.Miután felvettük, menjünk be a színházba ahol beszélünk Faustinnal, aki rájött, hogy Dimitri elárulta őt.Ránkküldi a két testőrét, azokat lőjük le, majd vonoljunk fedezékbe az egyik asztalhoz.Lőjük le a támadókat, majd Faustin még többet hív, amíg ő a hátsó kijáraton távozik.Az ellenségektől szedjük fel a töltényeket, meg a pénzt.Menjünk ki a hátsó kijáraton, ahol még három fegyveres vár minket, lőjük le mindegyiket, majd menjünk fel a lépcsőn, ahonnan Mr.Faustin lő minket.Mire felérünk a fegyverét elejti, és akkor kell megölnünk.Célozzunk rá pisztollyal, majd lőjük le.Ha Faustin meghalt, akkor Dimitrit felhívjuk, hogy Faustin halott, ezután Dimitri azt mondja, hogy beszélni fog Petroviccal, hogy újra béke legyen a családon belül.

Jutalom: -

 

24. Russian Revolution:Hívjuk fel Dimitrit, hogy megkapjuk tőle a pénzt az előző misszióért cserébe.Dimitri szerint nála van a pénzösszeg, menjünk az East Hook-i raktárba, mert ott kapjuk meg a pénzt.Niko a biztonság kedvéért felhívja Little Jacobot, hogy fedezze őt ha olyanra fordul a helyzet.Induljunk el a raktárházba ahol Dimitri vár minket.Dimitri mellett ott van Mr.Bulgarin is, aki egy gyémántcsempész volt Olaszországban, és Niko neki dolgozott, mert Darko Brevic, Niko osztagtársa eladta neki.Niko egyszer megszökött egy kis pénzel amit Bulgarintól lopott.Dimitri, Nikonak azt mondja, hogy Bulgarin az egyik barátja, és nem fizeti ki Nikot, mert Niko meg Bulgarinnak tartozik.Nikot körbeveszi néhány orosz, és előtűnik Jacob.A küldetés egyszerű, lőjük le az összes maffiózót.Ha kivan mindegyik csinálva, akkor menjünk ki a hátsó kijáraton ahol rendőrök várnak minket, és két csillagot kaptunk.Dimitri és Bulgarin elszökött a pénzzel.Szálljunk be Jacob vörös autójába ami ott áll a rendőrök mellett.Várjuk meg Jacobot, hogy ő is eljöjjön velünk.Ha leráztuk a zsarukat, akkor vigyük vissza Jacobot a kávézóhoz.

Jutalom: -

 

25. Roman's Sorrow:Roman felhív minket, hogy néhány orosz gengszter elkapta őt.Siessünk a kejelölt helyre.Niko nem találja Romant. de hall valami zörgést.A saját taxija csomagtartójába van bezárva.Miután segítettünk neki kijutni onnan, elmondjuk neki, hogy megöltük Faustint, Dimitri nem fizetett nekünk, és csaptunk egy bulit a raktárházban.Roman erre megijed, majd kéri, hogy vigyük vissza a Hove Beach-i házunkba.Mire odaérünk, látjuk, hogy az egész tűz martaléka lett.Roman azt akarja, vigyük a taxiscégéhez.Mire odaérünk az egész ég.Roman felhívja Malloriet, hogy az orosz maffia földönfutóvá tette őket.Mallorie felkínálja nekünk gyermekkori házát South Bohanbe.Tehát menjünk Romannal South Bohanbe.Ha odaértünk, akkor látjuk, hogy ez még rosszabb hely mint az előző.Roman és Niko megint veszekszik mint az első misszióban.Mallorie hamarosan megjön, és azt kéri tőlünk segítsünk egy régi barátjának, Manny Esculának.

Jutalom: új ház Bohanbe.

 

26. Out Of The Closet:Találkozzunk Brucieval a házánál ahol Roman is jelen van.Brucie azt akarja, hogy nyírjuk ki Rivas egyik társát, French Tomot.Brucie nem tudja,hogy hol tartózkodik az illető, és a rendőrségi gépbe sincsen benne.Roman éppen netezik, és ekkor megtalálja Tomot a Love-Meet randioldalon.Kiderül Tomról, hogy meleg, ezért nincs más dolga Romannak, mint Nikot felregisztrálni melegként az oldalra.Menjünk el az Internetkávézóba,menjünk rá a Love-Meet oldalta, menjünk rá a Famale ikonra, és keressük ki French Tomot.Menjünk rá a képére, menjünk lejjebb, és menjünk rá a Date ikonra.Menjünk ki az internetkávézóból, és várjunk kb. 1 napot a játékban és nézzük meg az e-mailokat.French Tom üzenetet küldött, hogy a 69' Street Diner nevü helyen akarja a randit tartani.Menjünk arra helyre, közel van a régi Hove Beach-i lakásunkhoz.Menjünk be az ajtón, majd beszélget Niko, Tommal.Várjuk meg az alkalmat amikor felállhatunk, és vegyünk elő egy fegyvert, és lőjük le Tomot.A küldetés után még fent lesz Niko a Love-Meet-en de már Heteroszexuálisként.

Jutalom: 6250 $, nőtt a barátság Brucieval.

 

27. No,1.: Találkozzunk Brucieval a garázsába, ahol már izgatott, mert ma lesz egy verseny, és éppen kész lett a Banshee-ja.Megmutatja Nikonak az autót, amikor elindítaná, éppen nem akar elindulni.Brucie felhívja haverját, Stevet, aki szintén egy garázst futtat, South Bohanbe.Menjünk el a megadott helyre, ahol felvehetjük Steve autóját.Ha odaértünk Brucieval, akkor szálljunk be a sárga Cometbe, majd menjünk a starthoz.A versenyen majd figyeljünk a kanyarokra, meg a többi pilótára, nehogy lesodorjanak minket, inkább fékezzünk a kanyarokba, és akkor biztosan kilóméterekkel lehagyjuk őket.Ha elsőként érünk célba, akkor vigyük vissza Bruciet a házához, és a kocsit megtarthatjuk. A verserny után aktív lesz a barátság Brucieval.

Jutalom: 6500 $, nőtt a barátság Brucieval.