Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gta4 Multiplayer

GTA IV Multiplayer játékmódok

 

 

Race
Verseny, ellenőrző pontokon át, ha elkeveredünk, vagy bármi probléma akad, visszaléphetünk a legutolsó ellenőrző ponthoz. Versenyek széles választéka vár ránk: földön vízen levegőben. Két válfaja van ennek a módnak, a Free Race amelyben sorban kell vennünk a checkpointokat és elsőként kell beérnünk a célba, a másik a Cannonball Run, amiben nem számít a checkpointok sorrendje, hanem az nyer, aki a legtöbb ellenőrzési ponton áthaladt.

 

GTA Race
Klasszikus verseny játékmenet megtűzdelve harccal, itt nincsenek szabályok, ki is szállhatunk a kocsiból, átszállhatunk egy másikba, útközbe fegyvereket vehetünk fel.

 

Deathmatch

Teljesen szabad, kötöttségek nélküli mód, bármilyen taktikát alkalmazhatunk, a lényeg, hogy a végén a legtöbb pénzzel rendelkezzünk. A harc területe LC bizonyos területeire van korlátozva, hogy a harc heves maradjon.Mafia Work
Más játékosokkal kell versengenünk kis küldetéseket teljesítve, melyeket Kenny Petrovic irányítása alatt kell elvégeznünk. A többi játékost úgy is megakadályozhatjuk a küldetés elvégzésében, hogy megöljük őket.

 

Car Jack City
Petrovicnak, az orosz maffia vezérének kell autókat lopnunk, amikért pénzt kapunk. Itt is a legtöbb összegyűjtött pénz nyer.

 

Free Mode
Olyan mint az egyjátékos mód, csakhogy nem egyedül játszunk. Nincsenek szabályok, nincs küldetés, nincs pontszerzés. Tét nélkül tehetünk bármit az egész város területén. Ha már túl sokat játszottunk a többi játékmóddal és kikapcsolódásra van szükségünk, akkor erre tökéletes ez a mód.

 

Team Deathmatch
Csapatok együtt küzdenek más csapatok ellen, ha elpusztítunk az ellenséges csapatból, azért pénzt kapunk. A végén a legtöbb pénzzel rendelkező csapat nyer.

 

Team Mafia Work
Egy kis csapat részeként hajtunk végre megbízásokat a mafiyától, például védelmezünk egy körözött bűnözőt, vagy járművet lopunk stb. A küldetés elvégzése mellett fontos, hogy a többi csapatot akadályozzuk, így nagy előnyre tehetünk szert.

 

Team Car Jack City
A térképen több jármű van megjelölve, melyeket el kell lopnunk, és elszállítanunk a lehető legjobb állappontban, a kocsiért kapott összeg függ a kocsi állípotától, csak ritka esetben, amikor például a kocsi állapota nem számít mert csak az a lényeg, hogy a benne tárolt drogot elszállítsuk.

 

Cops N' Crooks
Rabló-pandur. Két csapatban játszható játékmód: az egyik csapat a menekülő rablókból, a másik az őket üldöző rendőrökből áll. A játékmódnak két változata van: az egyikben főnöküket kell biztonságos helyre juttatniuk a rablóknak, míg a rendőrök feladata a főnök likvidálása, a másikban maguknak a rablóknak kell megmenekülniük a rendőrök elől. Amelyik csapat teljesíti célját, az nyer.

 

Turf War
Csak két csapattal játszható, célunk báziselfoglalás, időre. A térképen megjelölt helyeken kell állnunk, hogy elfoglalhassuk a bázist és a célunk, hogy minnél több bázist tartsunk és védelmezzünk. Annak a csapatnak nő gyorsabban a pénze, amelyiknek több bázis van az írányítása alatt.


Hangman's NOOSE
Online elvégezhető küldetés, melyet kooperatív módon hajthatunk végre a többi játékossal. Petrovic az orosz maffiya vezér illegálisan száll le a Francis International Airport területén, és ezt valaki a rendőrséggel is tudatja. A csapatunk célja, hogy Petrovic személyét biztonságban elszállítsa egy adott pontra a térképen, miközben a NOOSE üldözi őt. A NOOSE egy számítógép által irányított csapat.

 

Deal Breaker
Csapatunkkal egy autó mellett kezdjük ezt a kooperatív küldetést. Az autóba beszállva el kell menni a térképen jelzett ponthoz. Ott egy többemeletes épületen számos ellenség vár minket, akiket likvidálni kell egészen a legfelső emeletig. Az ellenség nagy részének eleste után, az életben maradt harcosok egy hajóval próbálnak menekülni. A parton lévő másik hajóval utol kell érni, és meg kell ölni a menekülő bandatagokat. Ha ezzel megvagyunk, a droggal együtt el kell jutni egy megadott helyre a térképen.

 

Bomb Da Base II
Kenny Petrovic küldetése. Csapatunknak először el kell lopnia a bombát szállító Securicar-t. Az autót őrzik, lőni kell rá, hogy ellophassuk. Ha megállt a jármű, a csapatunk egyik tagja viheti is a járművet. Ezután három csillagos körözéssel az összes csapattagnak el kell jutnia a térképen mutatott helyig, ahol egy helikopter leszállni vár bennünket. A helikopterrel a Broker kikötőjében állomásozó hajóhoz kell eljutni. Annyi bombát kell elhelyezni a hajón, ahány játékos játszik a csapatban. Amint minden bomba a helyére kerül , el kell hagyni a hajót.