Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ermac

Ermac valójában nem más, mint több ezer, háborúban értelmetlenül lemászárolt lélek egyesülése, egyedülálló a maga létezésével. Senki sem tudja, hogy miért, mikor, vagy hogy hogyan jött ő létre, múltja a legrejtélyesebb a Mortal Kombat-karakterek közül. Korai sorsáról semmit se tudni, legelső ismert esemény létezése kapcsán az, hogy amikor Shao Kahn megtudta, hogy Ermac létezik és hogy képzett a telekinézisben, Shang Tsunggal és az Árnyékpapokkal az uralma alá vonatta. Ermac egyik küldetése alatt találkozott az Árnybirodalomban Asrah-val, akit egy démonnak hitte őt és majdnem megölte, de végül a lény megmenekült a démontól. Itt találkozott Shujinkoval is, aki érdeklődve vette tudomásul Ermac létezését és különleges telekinetikus erejét.

A Föld elleni invázió alatt vetette őt elöször be, Ermac egymaga volt az egyik tisztogatóosztag Kahn seregében. Kahn bukása után Ermac még a császár uralma alá volt vonva, de mivel Kahn megfeledkezett róla és nem adott neki új parancsot, ezért Ermac céltalanul vándorolt a Külső Világban. Évek múlva találkozott a vak Kenshivel, aki felszabadítota őt az uralom alól. Hálából Ermac megtanította Kenshinek használni a harcos szunnyadó telekinetikus erejét.

Miután elváltak, Ermac felismerte, hogy végre ismét saját kezében van a sorsa. Ezért, hogy felmentse magát valamelyest a császár uralma alatt elkövetett szörnyűségek alól, úgy döntött, hogy létezését a jó szolgálatába állítja. Ekkor találkozott a Külső Világban bolyongó egykoron élt bajnok, Liu Kang szellemével, akivel együtt indultak el, hogy megfékezzék a bajnok a Földön vérengző újjáéledt testét.